Bol Bol Kazan

Türk webmasterlarının çok fazla hile yapmasından dolayı ünlü international reklam firmaları artık Türkiye'ye ödeme yapmıyorlar(çek ile ödeme yapanlar) Bunu türk webmasterlarının çoğu bilirler.Ödeme yapan firmalarda türkçe içeriği olan web sayfalarına çok komik tıklama başı ücretler veriyorlar(google adsense gibi).

Her webmaster yazıcaklarımı paylaşmayabilir çünkü çok fazla hile yapıyor türk webmasterlar kendi geleceklerini düşünerek fazla bu sırları paylaşmazlar.Ben bile bazı bilgileri para verip satın alarak öğrendim ama ben nasıl bol bol para kazanacağınızı kısaca özetliyeceğim.

Yazdıklarım ingilizce biliyorsanız ve sitenizin içeriğini ingilizce olursa sizi hedefe ulaştıracaktır.yapmanız gerekenleri sırasıyla yazıyorum ;

*Siteniz orjinal içerik bulundurucak.Etraftan copy-paste yapmıyacaksınız.

*Siteniz SEO ya uyumlu olucak.Sayfaların uzantıları .html olması şart

*RSS kullanıp insanları sitenize abone yapmanız gerekiyor.böylece hem hit açısından hemde google tüm sayfalarınızı indexlemesi adına önemli yol kat edersiniz.

*PR5-PR6-PR7-PR8 sitelerden backlink almanız şart hangi kelimede googleda yukarda çıkmak istiyorsanız o kelime ile link verin.

*Sitenizde kesinlikle alexa widget olsun alexa sıralamanız yükseldikçe googledaki yerinizde değişicek.

*Googe webmaster a sitenizi ekleyip onaylattırın ve kesinlikle sitemap.xml ekleyin.sitenizin sitemap i olmassa olmazlardan.

Bunları yaptınız sıra para kazanmaya geldi işte Türkiye ye çek yollayan yada paypal ile ödeme yapan reklam firmaları ;

*Bidclix *Clicksor *Adsense *Adengage *Adbrite

İyi kazançlar...